WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Karabükspor Rosenborg’a Uçtu…

Bu haber 07 Ağustos 2014 - 13:23 'de eklendi ve 6.759 kez görüntülendi.

krbrbkKardemir Karabükspor kafilesi, Rosenborg’la oynayacağı maç için Norveç’e gitti İshak Doğan ve Valentin Nicolas Viola kafilede yer almadı.

Kardemir Karabükspor, Rosenborg ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için  Norveç’e hareket etti.

Kendi tesislerinde maçın hazırlıklarını tamamlayan Kardemir Karabükspor kafilesi, karayoluyla Ankara’ya buradan da özel uçakla Norveç’e gitti.

Kafilede, Trabzonspor’a transferi gündemde olan İshak Doğan ve yeni transfer Valentin Nicolas Viola yer almadı.

Teknik Direktörü  Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, tur şanslarının eşit olduğunu, ülkelerini ve Karabük’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda  Karabük’te geçen hafta oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren maçın rövanşı yarın Türkiye saati ile 20.00’de Trondheim şehrinde Lerkendal Stadı’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Rumen hakem İstvan Kovacs yönetecek

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
seyfettin çalışkan07 Ağustos 2014 / 13:52Cevapla

Karabük sporun Rosenborg’la yaptığı tarihini bir maçı yönetim KARABÜKLÜLERDEN esirgedi. Asgari ücretli ve emek yoğun nüfusun öz takımını en az on bin seyirciden mahrum bırakan Karabük spor yönetimini protesto ediyorum. kayseriden Seyfettin çalışkan