WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İNTİHARA KALKIŞAN UZMAN ÇAVUŞ HASTANEDE ÖLDÜ

Bu haber 18 Eylül 2014 - 17:22 'de eklendi ve 5.784 kez görüntülendi.

ASKERKarabük Eflani’nin Karlı köyünden Kayseri 1.Komando bölüğünde görev yapan Uzman Çavuş 4 gün önce evinde başında yaralı bulunmuştu.

25 yaşındaki Fatih Bircan, kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşam mücadelesini yitirdi.

 

Kayseri 1’inci Komando Tugayı’nda görevli uzman çavuş , 25 yaşındaki Fatih Bircan, kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşam mücadelesini yitirdi.

Talas İlçesi 100’üncü Yıl Sitesi’nde arkadaşıyla aynı evde kalan Uzman Çavuş Fatih Bircan, geçen pazartesi günü saat 09.00 sıralarında odasından silah sesi gelmesi üzerine aynı evde kalan arkadaşı odasına girdiğinde başından yaralı buldu. Hemen 112 acile haber verildi.

Bircan, 112 ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne oradan da bir özel hastaneye nakledildi. Beyin ameliyatı geçiren Bircan bu sabah yoğun bakım ünitesinde kurtarılamadı. Fatih Bircan’ın cenazesi otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze Karabük’ün Eflani İlçesi Karlı köyünde yarın Cuma namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra  toprağa verilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.