WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

2017 Asfalt Çalışmaları Başladı

Bu haber 05 Mayıs 2017 - 12:01 'de eklendi ve 4.546 kez görüntülendi.

 


Kendi Plentinde Avrupa Standartlarında Asfalt Üretimi Yapan Safranbolu Belediyesi, 2017 Çalışmalarına Başladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, “ kış ayları boyunca bozulan yollarımızın tadilatlarını tamamladık ve 2017 asfalt çalışmalarımıza başladık” dedi.

Safranbolu Belediyesi olarak kendi plentlerinde, uzman personeli ile 2010 yılından bu yana asfalt çalışmalarını Safranbolulu hemşerilerinin hizmetine sunduklarını kaydeden Aksoy; “ İlk gün döktüğümüz asfalt yine ilk günkü gibi duruyor. 2017 yılında hedefimiz 50 bin ton asfalt sermek. Bu yıl özellikle Esentepe, Aşağı Tokatlı, Bostan Bükü Mahallemizde Safranbolu’ya katılan Mahallelerimizi ve Bağlarbaşı, Kurt Tepesi ve Kirkille Mahallelemizde geçen yıldan kalan eksiklikleri tamamlayacağız. Yine ağırlıklı olarak Barış mahallemizde çalışmalarımız yoğunlaştıracağız” şeklinde konuştu.

Bu çalışmaların tamamlanabilmesi için araç desteklerinin çoğaltılacağını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 2 tane daha kamyon almak üzere anlaşmaların tamamlandığını, böylelikle tüm ekipmanları ile ihtiyaç duyulan her noktada çalışmaya devam edeceklerini ve Safranbolu Belediyesinin hizmet kalitesini yine Safranbolu halkının bildiğini ve yakından takip ettiğini, kendilerinin de Safranbolu’ya en iyi hizmeti vermek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.