WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

2017 Yılı Orman Ürünleri Tahsis Termin Planının Belirlenmesi Toplantısı Düzenlendi

Bu haber 11 Şubat 2017 - 13:06 'de eklendi ve 3.829 kez görüntülendi.

 

 10.02.2017 tarihinde Orman Satış Usul ve Esasları Hakkındaki yönetmeliğin 9. Maddesine göre tahsis alamaya hak kazanan müşterileri ile  tahsis termin palanlarının belirlendiği toplantı Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlendi.

 

Toplantıya Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Bölge Müdür Yardımcısı Engin Keleş, İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mehmet Başkan, BTİ Şube Müdürü Şevket Eraslan ile orman ürünü işleyen firmaların yöneticileri katıldı.

 

Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel yaptığı konuşmada “  tahsisli satışların 2016 yılında başladığını, bu yılda devam ettiğini 2017 yılı dikili damgalarının devam ettiğini, Bölge Müdürlüğü olarak tahsis planlamasının yapıldığını, müşterilerimizce Orman Genel Müdürlüğümüz ile imzaladıkları protokol gereği termin planlarının hava ve arazi şartlarına göre planlamasının yapılması gerektiğini, dikili satışları orman köylümüz ile birlikte yapılması gerektiğini belirtti. Orman yol ağımınızda yapacağımız çalışmalar ile güçlendirilmesiyle taşıma, nakliye ve depolama sorunu kalmayacak.  “ dedi.

 

Toplantı 2016 yılında İşletme Müdürlükleri bazında  yapılan tevziatlar ve gerçekleşmeler ile 2017 yılı programlarının sunumlar eşliğinde irdelenmesine müteakip yapılan değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.