WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

2018 Milletvekili Aday Adaylıklarında Son Durum

Bu haber 26 Nisan 2018 - 19:13 'de eklendi ve 13.832 kez görüntülendi.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE ADAY ADAYI OLMAK İSTEYEN DEVLET MEMURLARININ İSTİFASI BUGÜN SAAT 17.00 DE SONA ERDİ. AK PARTİ DE EN DİKKAT ÇEKEN İSTİFA, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKAN YARDIMCISI MEHMET CEYLAN OLDU.
Ceylan bugün istifasını sundu. Ve, aday adayı olacağını açıkladı. Dün de İl Genel Meclisi üyesi Av. Seyfettin Dikmen aday adaylığı için istifa etmişti. Önceki gün ise Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Çelenli aday adayı olmak için istifa etmişti.

CHP’de il Başkanı Abdullah Çakır’ın istifa edebileceği ve milletvekili adayı olabileceği belirtiliyordu. Ancak, Abdullah Çakır gün içinde BRTV ye yaptığı açıklamada istifa etmediğini görevinin başında olduğunu, il yönetimi olarak seçim çalışmalarına başladıklarını, Karabük adaylarının belirlenmesi için Genel Merkez ile koordineli bir çalışma içinde olacaklarını belirtti.

MHP’de Belediye Başkanı Rafet Vergili, iki gün önce yaptığı açıklamada görevinin başında olduğunu, aday olmayacağını açıklamıştı. İl Başkanı Adem Kar’ın görevinden istifa ederek milletvekili adayı olması bekleniyordu, ancak Adem Kar’da gün içinde BRTV ye yaptığı açıklamada “Rafet bey ve ben görevlerimizin başındayız. İstifa etmedik. Aday adayları arasından bir sıralama yapılacaktır” dedi. Bu arada, MHP de dikkat çeken istifa, Ahmet Karabacak’ın Şoförler ve otomobilciler odası başkanlığından istifası oldu.

İyi Parti’de il Başkanı Dursun Altıparmak’ın istifa ettiği, yarın milletvekili aday adaylığını açıklayacağı belirtildi. Ankara’da Karabüklüler Vakfı Mütevelli heyetinde görev yapan, işadamı hemşehrimiz Mehmet Yüksel’in de İyi Parti’den aday adayı olabileceği belirtiliyor.

Saadet Partisi ise sessiz ve derinden gidiyor. Şu ana kadar muhtemel adayları konusunda herhangi bir isim zikredilmediği dikkat çekiyor. Son yıllardaki her seçimde olduğu gibi AK Parti’de yine aday adayı enflasyonu yaşanması ve aday adayı sayısının 20 dolayında olması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.