WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

2019 YILI ETKİNLİK PROGRAMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Bu haber 19 Aralık 2018 - 10:48 'de eklendi ve 4.742 kez görüntülendi.

Ankara’da hizmet veren Karabük Dernekler Federasyonu (KARDERFED) Yönetim Kurulu,  Cevdet Akay başkanlığında toplanarak 2019 yılı etkinlik programları görüşüldü.

Toplantıya KARDERFED Genel Sekreteri Yunus Tünay Başkan Yardımcıları Necmi Kandemir , Hilmi Kömü,Mevlüt Bodurlar , Hulusi Karadayı , Muhsin Arslan ,Hasan Kalfa , Mustafa Yılmaz ,Denetim Kurulu Bşk Celal Cebeci ,Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Öz ,Yalçın Arat ,Yönetim Kurulu Danışmanımız Zuhal Tabak çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlik programları için komite oluşturularak Komite başkanı olarak Necmi Kandemir seçilirken komite  üyeleri olarak  Yunus Tünay ,Zuhal Tabak, Hilmi Kömü, Muhsin Arslan, Orhan Öz ve Hulusı Karadayı olarak belirlendi.

Bir sonraki toplantının Federasyon Gençlik Kolları başkanı Av. Ahmet Taşdöndüren evsahipliğinde yapılmasına karar verilmesinin ardından toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.