WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Yeni Vali, yeni heyecan….

Bu haber 15 Haziran 2016 - 18:53 'de eklendi ve 7.821 kez görüntülendi.

Karabük’te çok kişi farkında bile değil ama Karabük il oluşunun 21. yılını 6 Haziran 2016 tarihinde geride bıraktı. Karabük’te 6 Haziran ile ilgili en küçük bir etkinlik yapılmadı. Sadece BRTV’de bir haber yapıldı. 21 yıl önce il olan Karabük’ümüzde 8. Valimiz görev süresini doldurdu, 9. Valimiz göreve başladı. İlimizde iki yıla yakın görev yapan Vali Orhan Alimoğlu merkez valiliğine görevlendirilirken, yerine Vali Mehmet Aktaş atandı. Yeni valimize bugün BRTV yöneticileri olarak hayırlı olsun ziyaretine gittik. Bu tür ziyaretlerde ilk izlenim çok önemlidir. Biz ilk izlenim olarak ilimizin yeni valisi Sayın Mehmet Aktaş’ın, hem ilk Valiliği olması, hem de genç ve dinamik oluşu nedeniyle son derece azimli gördük. Karabük adına bu duruma son derece sevindik. İnsanları yakından dinleyen, dinledikçe il ile ilgili detaylı bilgiler almaya çalışan, karşısındakine güven veren, ciddi devlet adamlığı görüntüsünün yanında, güler yüzünü de eksik etmeyen bir Vali ile karşılaştık. Bu tür ziyaretler 5-10 dakika gibi kısa olmasına rağmen, Sayın Valimizin talebi üzerine ziyaretimiz bir saat kadar sürdü. Biz kurumumuzu anlatmaya çalıştık. Karabük ile ilgili dilimizin döndüğünce bilgiler vermeye çalıştık. Yayın kapsamımızdaki Ankara, İstanbul, Almanya başta olmak üzere Karabük dışındaki Karabüklülerle ilgili bilgiler aktardık.

Karabük’te Valilik makamı adına yeni bir dönemin başladığını rahatlıkla yazabiliriz. Artık, çok daha aktif, dinamik bir Valilik Makamı Karabük’ün ve Karabüklülerin hizmetinde olacaktır. Karabük insanını, ister Karabük içinde yaşasın, ister Karabük dışında yaşasın hepsini birlikte kucaklayacak bir Valilik Makamı olacağını hissettik. Karabüklülerin Ankara’da, İstanbul’da hatta Almanya’daki etkinliklerinde yanında olacak bir Vali portresi ile karşı karşıya olduğumuzu gözlemledik ve bundan son derece mutlu olduk.

Her ne kadar yeni Başbakan değişiminde hem partisinin üst yönetiminde, hem de kabine de kendi isteği ile görev almamış olmasına rağmen Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile çok yakın bir diyalog içinde olacağı izlenimini de net olarak hissettik. Sayın Valimiz ile  Mehmet Ali Şahin gibi isimlerin bir il için velinimet olduğunun, Sayın Şahin’in son süreçte hiçbir üst düzey görev görev almasa bile çok önemli bir devlet ve siyaset adamı olduğu konusunda hemfikir olduk. Hatta, “Sayın Valimiz sizin bu konudaki bir yazınızı okudum.” deyince, hem şaşırdık hem de çok mutlu olduk.

Bugün BRTV ailesi olarak yeni Valimize yaptığımız ziyaretten, Karabük ve Karabüklüler adına son derece umutlu ayrıldık, mutlu olduk. Bu duygularla İlimizin 9.Valisi Mehmet Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, güzel ilimize hoş geldinizi diyoruz.

Mehmet Çetinkaya
Mehmet Çetinkayamehmet@brtv.com.tr
Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunudur. Gazeteciliğe Karabük'te Batı Karadeniz Ekspres Gazetesi'nde başlamıştır. 29 Mart 1996 tarihinde BRTV ile televizyon ve radyo yayıncılığına sektörüne girdi. 18 yıla yakın karasal yayıncılığın ardından; BRTV yayınları günümüzde milli uydumuz Türksat'ın kapsama alanındaki 70 dolayında ülkeden izlenmektedir. BRTV bölgemizin Dünya ya açılan penceresi olarak bilinirken, Mehmet Çetinkaya'da çeyrek asırdan bu yana Dünyayı gezmekte ve gittiği ülkeler ile ilgili yayınladığı gezi notları ile tanınmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.