WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Evi Yanan Sevdalı Ailesi Yardım Bekliyor

Bu haber 19 Nisan 2018 - 12:10 'de eklendi ve 7.573 kez görüntülendi.

KURTULUŞ MAHALLESİ HİLAL TEPE MEVKİİNDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA MEYDANA GELEN YANGINDA EVLERİ YANAN RAMAZAN VE SANİYE SEVDALI AİLESİ İKİ ÇOCUĞUYLA EVSİZ KALDI. SEVDALI AİLESİ HEM EVİNDEN OLDU, HEM DE BİR YANDAN YANAN EVLERİ İÇİN ÇEKTİKLERİ KREDİ BORUCU ÖDÜYOR

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Kurtuluş Mahallesi Hilal Tepe Mevkiinde çıkan yangında 3 ev yandı. Dışarıda yakılan bir ateşin parlaması sonucu evlere yayıldığı iddia edilen yangında Mehmet Özcan, Yücel Kocabayır ve Ramazan Sevdalının evleri kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesine rağmen evler kurtarılamadı.

Yangının ardından Ramazan ve Saniye Sevdalı ailesi iki çocuklarıyla evsiz kaldı. Saniye Sevdalı yangın sırasında iş yerindeydi. Çocuklarının biri okulda, diğeri de baba Ramazan Sevdalı ile evdeydi.

Ramazan Sevdalı geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 3 yıl sağlık sorunları nedeniyle çalışamadı. Bu nedenle Kurtuluş Mahallesi’ndeki aileden kalan eski evi tadilat yaptırdı ve aile burada yaşamaya başladı.

Evin tadilatı için hem kendisi hem de eşi iki ayrı bankadan yaklaşık 25 bin TL kredi çekti. Sevdalı ailesi tam evi kullanılabilir bir hale getirdi ki, şimdi de bu yangınla kaybetti. O günden bu yana da kalacak yerleri olmadığı için komşularında kalıyorlar.

Ailenin küçük çocuğu yangın sırasında okuldaydı. Yangının kendi evlerinde çıktığını görünce büyük bir üzüntü yaşadığını söyleyen çocuk yardım istedi.

Sevdalı ailesine yardım etmek isteyen hayırseverler kanalımız aracılığı ya da bizzat kendilerine

0 544 415 23 73 ya da 0 543 734 69 81 nolu telefonlardan ulaşabilirler.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.