WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AK Parti Adayları belli oldu

Bu haber 21 Mayıs 2018 - 17:36 'de eklendi ve 26.917 kez görüntülendi.

Adalet ve Kalkınma Partisinde merakla beklenen adaylar belli oldu. Listede 1. sırada Cumhur Ünal, 2. sırada Niyazi Güneş ve 3. sırada ise Tuğba Yeğin yer aldı.

adalet ve Kalkınma Partisinde milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na verildi. Seçim takvimine göre 21 Mayıs listelerin YSK’ya verilmesi için son gündü. Son güne kadar listeler açıklanmadı.

Netleşen listelere göre Karabük’te liste Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve Tuğba Yeğin’den oluşuyor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Adem22 Mayıs 2018 / 05:11Cevapla

Bomba liste.ak parti il başkanlığı ticaret odasını dizayn edeceğine milletvekili listesini dizayn etseydi.yazık bu listeye.1. M.A.Şahin2.niyazi gunes3.mustafa çelenliiii ile üç sıfır olurdu bu listeyle ak parti 1 iyi parti 1 chp 1 olur ya ak parti 2 iyi parti 1 olur herhalükarda kayıp var bunun hesabını da reis il başkanına ve yönetimine sorarrrrr