WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

MUHARREM İNCE SAFRANBOLU’DA HALKA SESLENDİ

Bu haber 19 Mart 2019 - 20:07 'de eklendi ve 8.610 kez görüntülendi.

CHP’li MUHARREM İNCE BUGÜN YENİCE’NİN ARDINDAN SAFRANBOLU’DA DA MİSAK-I MİLLİ MEYDANINDA SAFRANBOLU HALKINA HİTAP ETTİ. İNCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MİMAR ELİF KÖSE İÇİN SAFRANBOLULULARDAN DESTEK İSTEDİ

Mitinge İzmir Milletvekili Parti Meclis üyesi Mehmet Ali Çelebi, Eskişehir Milletvekili Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Gayi Usluer, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, millet İttifakı Karabük Belediye Başkan Adayı Dursun Altıparmak, Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse ile CHP ve İYİ Partinin il ve ilçe teşkilat yöneticileri ve ilçe belediye başkan adayları katıldı.

Safranbolu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, CHP’li büyükşehir belediyeleriyle Safranbolu’ya yardım edeceklerini söyledi.

Safranbolu’nun, Türkiye’nin ayrıcalıklı bir şehri olduğunu ifade eden İnce, “Çağdaş, sosyal demokrat bir belediyeye yakışan bir şehir burası. Bu seçimde suyumuzu, yolumuzu, çöpümüzü, imarımızı, yaşlılara yardımımızı, ağaçlarımızı, parklarımızı, çiçeklerimizi, kimliğimizi, kentimizin yaşanabilir alanlarını güzelleştirecek, onları yönetecek birini seçeceğiz. Seçeceğimiz kişi, kanun çıkarmayacak, vergi koymayacak, polisiye işlere bakmayacak, bu işlerden anlayan bir kadın eli, mimar eli değecek Safranbolu’ya.” diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer’in eşlik ettiği İnce’ye konuşmasının ardından çeşitli hediyeler verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.