WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

“4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI”

Bu haber 11 Nisan 2019 - 13:40 'de eklendi ve 10.395 kez görüntülendi.

4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILIŞI SAFRANBOLU EMEK ORTAOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Fuara, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Karabük Valisi Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel’de katıldı.

İlk olarak Emek Ortaokulu Müdürü kürsüde konuşmalarını yaptı. Daha sonra ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş Katılanlara teşekkür ederek fuar hakkında bilgiler verdi.

Fuar, konuşmaların ardından alanının açılışı için kurdele kesimi ile devam etti. Emek ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu projeler kendi stantlarında yerlerini aldı. Tüm stantlar gezilerek öğrencilerden projeler hakkında bilgiler alındı.

Birden fazla projenin yer aldığı fuarda birçok ders konusu, günlük hayatta ve teknolojik alanlarda kullanımı kolaylaştıracak buluşlar sergilendi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.