WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Bu haber 13 Temmuz 2019 - 15:30 'de eklendi ve 6.034 kez görüntülendi.

Karabük’te, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İl Özel İdaresi çalışanları, yan yana dizilerek Türkiye haritası koreografisi yaptı.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü önünde bir araya gelen çalışanlar, önceden belirlenen yerlerine geçerek bedenleriyle Türkiye haritası oluşturdu.

Çalışanlar, yan yana dizilerek yaptıkları Türkiye haritasının içinde açtıkları dev Türk bayrağını sallayarak, “Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” diye haykırdı.

Gösteri sırasında drone ile havadan görüntü çekimi yapıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi FETÖ’nün milletin silahlarını millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunduğunu anımsattı.

Vatandaşların darbe girişimini ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattığını belirten Uzun, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz 15 Temmuz gecesi tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki şehitlerimiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edecekleridir. 15 Temmuz’da meydanlarda tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olmuş büyük Türkiye vardı.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.