WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

5000 EVLER ŞEHİTLİĞİNDE CHP’LİLER KUR’AN OKUTTU

Bu haber 17 Mart 2018 - 15:15 'de eklendi ve 4.176 kez görüntülendi.

CHP KARABÜK İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI 5000 EVLER MEZARLIĞINDA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’AN OKUTTU VE DUA ETTİ.

Karabük 5000 Evler mezarlığındaki şehitliğe gelerek burada dua eden CHP’li yöneticiler ve vatandaşlar duanın ardından 18 Mart Çanakkale Zaferi haftası dolayısıyla Çanakkale Şehitleri ve diğer tüm şehitlerimiz için Kur’an okuttu. Yapılan Kur’an ve dua etkinliğine CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum, CHP Safranbolu İlçe Başkanı İbrahim Ayhan ve vatandaşlar katıldı. Duanın ardından basın açıklaması yapan il başkanı Abdullah Çakır tüm Mehmetçiklerimizin sağ salim Afrin operasyonunu tamamlayıp ülkemize dönmesini temenni ettiğini aktardı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.