BRTV HABER
KATEGORİLER
KARABÜK
SAFRANBOLU
ESKİPAZAR
EFLANİ
YENİCE
OVACIK
K.K. SPOR
   Üye Girişi
   KAYIT
KARABÜK
Çoğrafi Yapı
İlçeleri
Nufus Durumu
İklim Yapısı
İdari Durum
Servisler
Videolar
Oyunlar
Piyasalar
Resim Galerisi
Linkler

Kuaför Sabri Saç Tasarım Merkezi & SSB GELİNLİK
Karabük Üniversitesi
Kaftan Otel
Akçe Konak Otel
Bağlar Saray Otel
Web Hosting

  SAFRANBOLU ALMANYA BÜYÜKELÇİSİ CUNTZ’U AĞIRLADI  
 
    2008-05-02 19:28:59
 
  Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz Bugün Safranbolu’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.
 
Elçi Cuntz ilk olarak Karabük Valisi Can Direkçi’yi ve ardından Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci’yi makamlarında ziyaret etti. Başkan Cebeci büyük elçiye içinde Safranbolu el sanatlarından oluşan hediyeliklerin bulunduğu sevgi bohçasını verdi.
 
Elçi Cuntz daha sonra Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci eşliğinde Dünya Mirası Safranbolu’nun tarihi yerlerini gezdi. Kent Tarihi Müzesi ve Kaymakamlar Evini ziyaret eden Cuntz son olarak Gezi arabaları ile sokak aralarında dolaştı.
 
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci’den bir yabancının nasıl tarihi bir ev alabileceğini sordu ve ev fiyatlarını araştırdı.
 
 Başkan Cebeci yaptığı açıklamada “biliyorsunuz daha önce Almanya’dan bakan düzeyinde bir heyetle incelemeler yaparak birlikte projeler üzerinde çalışmaya karar vermiştik şimdi elçimizle de belirli konuşmaları yaptık inşallah ilçemiz için hayırlı olur” dedi.
 
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz Bartın’ın Amasra ilçesine gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
 

Bu Haber 711 kere okundu
 
     

    
Web Tasarım