Karabük Valisi Nurullah Çakır 13 yıl önce Kaymakamlık yaptığı Ovacık’a bugün Vali olarak gitti.
Vali Nurullah Çakır’a Ovacık ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Ovacık İl Genel Meclis Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler, Gençlik ve Spor Müdürü Abdülkadir Çetin ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin de eşlik etti.
Vali Nurullah Çakır Ovacık’ta Kaymakamlık önünde vatandaşlar tarafından karşılandı. Ve ardından ilk olarak yeni göreve başlayan Kaymakam Bahadır Güneş’i makamında ziyaret etti. Ovacık ile ilgili Kaymakam Güneş’ten bilgi alan Vali Çakır, daha sonra İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik ile birlikte yeni binasında hizmet veren İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti.
İlçe Emniyet Amirliği ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Orhan Kaya’yı da makamında ziyaret eden Vali Nurullah Çakır, burada Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
Daha sonra Ovacık Spor Lisesini gezen Vali Çakır, burada öğrencilerin kendisinden istemiş olduğu kapalı spor salonunun zemininin yeniden yapılması yönündeki talebi konusunda, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler’e konu ile ilgilenmesi ve en kısa sürede tamamlanması konusunda talimat verdi.
Buradan Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezine geçen Vali Nurullah Çakır, sporcu kamp eğitim merkezini gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Ovacık ziyaretinin son durağında Ovacık Şehit Cemalettin Karagözoğlu İlköğretim Okulunu ziyaret eden Vali Nurullah Çakır, burada öğrencilerle bir süre sohbet etti