WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Duysak, ”Tüm Karabüklüleri derneklerine sahip çıkmaya davet ediyorum”

Bu haber 12 Haziran 2021 - 20:52 'de eklendi ve 3.500 kez görüntülendi.

Karabüklüler Dernek Başkanı Sabriye Duysak, ”Tüm Karabüklüleri derneklerine sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

İstanbul Pendik’te kurulu bulunan Karabüklüler derneğini ziyaret eden Osman Çetinkaya dernek çalışmaları ile ilgili başkan Sabriye Duysak ’tan bilgiler aldı. Duysak “Karabüklülerin kaynaşması, tanışması için çalışıyoruz. Tüm Karabüklüleri derneğimize davet ediyoruz, gelsinler çeşitli organizasyonlar yapalım ”diye konuştu.

BRTV’ye konuşan başkan Duysak, ” Ben çok duygulandım gerçekten yani burada ben kadın kolları başkanı olarak başladım 1 yıl devam ettim akabinde başkan olarak seçildim. Guru verici bir unsur ben babamın vefa borunu ödemek için aslında giriş yapmıştım ama başka olarak buldum kendimi. Çalışmalar çok keyifli burada yani bir aile ortamındayız bazı kriterlerimiz var iyi insan olma kriterlerimiz bunun dışında aktivitelerimize kadın kolları olarak devam ettiriyoruz gençlik kolları olarak devam ettiriyoruz. Burada gençlerimizi bir araya toplamayı aslında hedefliyoruz. Yani burada önemli olan gençlerimize ne kadar çok ulaşabilirsek derneğimiz derneğimizin geleceği o kadar ilerleyecek diye düşünüyoruz. Sizlere özellikle teşekkür ediyorum yani bizler sizler sayesinde daha çok kitleye ulaşmış oluyoruz. Burada her bir Karabüklümüze kucaklamak adına davet gönderiyorum. Yani gelsinler derneğimize kadınlarımızla kaynaşsınlar beylerimiz bir arada etkinlik yapsınlar gençlerimiz organizasyonlarda hep beraber bir amaç doğrultusunda spor etkinliği olabilir kültürel etkinlik olabilir bu bağlamda çalışsınlar bizlere destek olsunlar herkese buradan sesleniyorum kucaklıyorum bizde bir çizgi var iyi olma kriteri bunun dışında herkes burada derneğimizi gelip görebilir etkinliklerimize katılabilir. Çok teşekkür ederim sizlere de.” diye konuştu

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.