Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

PEHLİVAN BAYLAN ADAY OLMUYOR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında Şubat ayı sonu Mart ayı

baylan_adayolmuyor

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında Şubat ayı sonu Mart ayı başlarında tamamlanması planlanan seçimler için grupların çalışmaları devam ediyor.

 

Haddecilerin yer aldığı gruptan Meclis üyeliği için 2 aday seçilecek. Bunlardan birinin mevcut Başkan Pehlivan Baylan olması beklenirken, yapılan toplantı sonrasında Baylan aday olmayacağını açıkladı.

 

Ticaret Sanayi Odası seçimleri oda bünyesindeki 10 meslek grubunun kendi içinde önce komite üyelerini sonra da meclis üyelerini seçimiyle başlıyor. Gruplardaki sayıya orantılı olarak meclis üyeleri  seçiliyor. Böylece 10 meslek grubundan toplam 23 kişilik Ticaret Sanayi Odası Meclisi oluşuyor.  

Meclisin oluşturulmasının ardından ise Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu ve son olarak da Yönetim Kurulu Başkanı seçiliyor.

 

Mart ayı başına kadar uzaması beklenen bu seçimler oda üyeleri tarafından da demokratik olarak kabul ediliyor.

 

Pehlivan Baylan’ın aday olmayacağının netleşmesinin ardından

petrolcülerin grubundan Sedat Namal ismi Yönetim Kurulu Başkanlığı için öne çıkıyor.

 

 



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6