WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ENCÜMENE YİRMİBEŞ ve BELEN SEÇİLDİ

Bu haber 05 Nisan 2013 - 14:29 'de eklendi ve 7.101 kez görüntülendi.

bld_enc

ENCÜMENE YİRMİBEŞ ve BELEN SEÇİLDİ

YENİCE Belediyesi’nin, 03 Nisan 2013 Çarşamba günü, saat 15.30 da yapılan Nisan -2013 Dönemi toplantısında Encümen Üyelikleri ve Komisyon Seçimleri de yapıldı.

Her hafta Salı günleri Belediye Başkanı Zeki Çaylı Başkanlığı’nda toplanan, Belediye Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Acar ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü Hasan Bağbaşı ile birlikte 2 seçilmiş Meclis Üyesinin katıldığı Belediye Encümen toplantısına, seçilmiş üye olarak Erdal Yirmibeş ve Cevat Belen katılacaklar. Yirmibeş ve Belen, Belediye Encümeninde 1 yıl görev yapacaklar.

Diğer taraftan Belediye Meclisi’nde, Plan Bütçe ve İmar Komisyonu Başkan ve Üyeliklerinin seçimleri de yapıldı. Yapılan seçimlerde,  Plan Bütçe Komisyonu’na ; Yüksel Meşebaşı, Şenol Onur ve Varol Akça seçilirken, İmar Komisyonu da Neşe Mısırlı, Rıfat Koca ve Cengiz Düzgün seçildi. Mısırlı ve Koca, 4 yıldır İmar Komisyonunda görev alıyordu. Mısırlı ve Koca, böylelikle İmar Komisyonuna 5 nci kez seçilmiş oldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.