WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Safranbolu’dan Karabük Spora Tam Destek

Bu haber 25 Mart 2016 - 15:01 'de eklendi ve 3.274 kez görüntülendi.

k_safSafranbolu’dan Karabük Spora Tam Destek

PTT 1. Ligdeki Gururumuz Kardemir Karabük Spor Safranbolu’da Birlik Beraberlik Yürüyüşü Gerçekleştirdi. Safranbolu Sokakları Kırmızı Mavi oldu.

Safranbolu Belediyesinin destekleri ile gerçekleşen yürüyüşe Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Teknikderktör Yücel İldiz, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu, Safranbolu TSO Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Futbolcular ve Karabük Spor’a gönül veren Safranbolulular katıldı.

Aslanlar Mevkiinden başlayan yürüyüş esnasında Başkan Aksoy, İldiz ve futbolcular vatandaşlara karanfil dağıttılar.

Takımı Aslanlarda karşılayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük Sporumuzu yeniden Süper Lig’de görmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Birlik beraberlik ve Safranbolu’nun takımının yanında olduğunu göstermek için Kardemir Karabük Sporu ilçemizde davet ettiklerini,  kendilerini kırmayarak bu etkinliği gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Aksoy, “ Karabük Sporumuzu Safranbolu olarak destekliyoruz. Bu desteğimizin nişanesi olarak ta şehrimizin pek çok yerine daha önce pankartlarımızı asmış idik. Şimdide takımımız şehirle entegre olmak, son 8 haftalık mücadeleyi halkımız ile birlikte yapmak istediklerini ifade ettiler. İnşallah süper ligde Karabük Sporumuzu yeniden görmeyi arzu ediyoruz. Ben bu başarıyı yeniden yakalayacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Teknik patron Yücel İldiz ise; “ Bu hafta bildiğiniz gibi Milli Takım arası. Bu günde Safranbolu’da halkımız ile beraberdik. Böyle güzel bir organizasyon için öncelikle Safranbolu Belediye Başkanımız Sayın Dr. Necdet Aksoy beyefendiye teşekkür ediyorum.  Ben bu güzel ortamı statlarımızda da görmek istiyorum. Halkımızı maçlara da davet ediyorum. Bu organizasyon ile çok güzel motive olduk. İnşallah Süper Lige birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Etkinlik sloganlar ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.