WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AK PARTİDE İLÇE KONGRELERİ YARIN BAŞLIYOR..

Bu haber 18 Ağustos 2017 - 14:31 'de eklendi ve 4.432 kez görüntülendi.

Yarın Eflani ve Yenice, Pazar günü de Safranbolu ilçe kongreleri ile iktidar partisi Ak Parti’de kongre süreci başlamış oluyor. Yarın 11.00 de Eflani Belediye Düğün Salonu’nda yapıcak ilçe kongresine Karabük Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile Karabük, Safranbolu başta olmak üzere il genelinden kalabalık bir katılım olması bekleniyor. Saat 16 00’ da da Yenice ilçe kongresi yapılacak. Babanın Sayvanı Düğün Salonu’nda yapılacak kongreye de yine Karabük milletvekilleri ve il genelinden önemli katılım olacağı belirtiliyor. Pazar günü de Safranbolu ilçe Kongresi saat 13 30 da Safranbolu Öğretmenevi’nde yapılacak.

 

Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, kongre süreci ile ilgili BRTV ya yaptığı değerlendirmede “Bu hafta sonu ilçe kongrelerimizi yapacağız. Cumartesi Eflani ve Yenice, Pazar günü de Safranbolu kongremiz yapılacak. Biz Ak Parti il yönetimi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın “İllerinize yük olmayın, illerinizin yükünü alın” çağrısı doğrultusunda hareket ediyoruz. İlimize yük olmadan, Karabük’ümüze nasıl hizmetlerimizi arttırabiliriz diye gece gündüz çalışıyoruz.” Dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.