WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Başhekim Erkan Doğan istifa etti

Bu haber 24 Nisan 2019 - 16:03 'de eklendi ve 5.838 kez görüntülendi.

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Erkan Doğan istifa etti. Erkan Doğan’ın istifası ile iki müdür yardımcısının da istifa ettiği öğrenildi.

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde yaklaşık üç buçuk  yıldır Başhekimlik görevini sürdüren Erkan Doğan ilk iki yılında Hastane Yöneticisi olarak görev yaptı. Ardından yeni yönetmeliğe göre hastane yöneticiliği kadrosu kaldırılınca vekaleten başhekimlik görevine getirildi.

Eğitim Araştırma Hastanelerinde Başhekimlerin Profesör olması gerekliliği ortadan kaldırılınca, Erkan Doğan, Ocak ayında yayınlanan bu kararnameye istinaden asaleten atama talebinde bulundu ve bu talebi uygun görülmediği için istifa etti. Erkan Doğan ile birlikte iki müdür yardımcısı da istifa etti.

Hastane yönetimindeki bu istifalar Sağlık Bakanlığına ulaştı ve değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.