WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARDEMİR Mühendisi Buğra Deniz İl Bilardo Şampiyonu oldu

Bu haber 30 Ekim 2020 - 11:38 'de eklendi ve 5.040 kez görüntülendi.

KARDEMİR Demiryolu Tekerleği Üretim Tesisi, mekanik bakım mühendisi Buğra Deniz, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilardo şampiyonasında birinci oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ödül töreninde, Karabük Valisi Fuat Gürel’den madalyasını alan Buğra Deniz, daha önceden düzenlenen Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılım sağlayacak sporcu seçmelerinde de dereceye girmişti.

KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar’ın da katılım sağladığı törende, Buğra Deniz ve KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar bir araya gelerek bilardo sporu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Çalışanların iş hayatlarının yanı sıra sosyal hayatlarını da desteklemenin önemine değinen Utkanlar, Buğra Deniz’e başarı dileklerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.