WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

BÜYÜKLERİMİZE VEFA

Bu haber 01 Ekim 2013 - 14:48 'de eklendi ve 4.046 kez görüntülendi.

BÜYÜKLERİMİZE VEFA

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Seyfettin KALAY Bağlı kuruluşlardan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde  bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Seyfettin KALAY, 1 Ekim 1990 tarihinde Birleşmiş Milletlerin aldığı bir kararla bu günün Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlanmasına karar verildiğini, söyleyerek İlimizin nüfus verilerine göre genç nüfusun yoğunlukta olduğunu ancak herkesin günün birinde yaşlanacağını, dolayısı ile bu zamanların sıkıntılı bir dönem olarak değil bilgi ve tecrübelerinin genç kuşaklara aktarılması gereken zamanlar olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca ziyaret sırasında vatandaşlarımızın hizmet kalitesi ve sunumu hakkındaki görüş ve önerilerinin de alındığını belirterek tedavi sırasında sosyal yaşamdan ve çevreden kopmamaları için gereken tedbirlerin alınacağını ifade etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.