WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Yaz Spor Okulları Açılıyor

Bu haber 08 Haziran 2021 - 12:33 'de eklendi ve 1.680 kez görüntülendi.

Haziran ayı üçüncü haftasında başlayacak Basketbol Okulları için kayıtlar devam ediyor.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, kız – erkek olmak üzere basketbol yaz spor okullarını  Haziran ayı üçüncü haftasında başlatıyor. Basketbol Yaz spor okulları için kayıtlar devam ediyor. Pandemi nedeni ile titizlikle hazırlanan hijyen kuralları çerçevesinde sınırlı kontenjan sayısı baz alınarak yaş grupları oluşturulacak. Hafta içi Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün yapılacak basketbol yaz kurslarına ait tarihler şu şekildedir;

1.Dönem 21 Haziran – 16 Temmuz

2.Dönem 26 Temmuz – 20 Ağustos

olmak üzere 2 dönem halinde yapılacaktır.

Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü, Yaz Spor Okullarında branşlarında deneyimli ve kariyerli eğitmenler ile gelecekte yıldız olmak ve Pandemi stresini üzerinden atmak isteyen tüm kursiyerlerin, kontenjanlar dolmadan kayıt yaptırmaları bekleniyor. bekliyor.

BASKETBOL

Kırmacı- Kemer Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdürecek olan basketbol yaz spor okullarına kayıtlar devam ederken; kız – erkek basketbol yaz okuluna 2005-2014 doğumlu, kız- erkek öğrencilerin katılabileceği belirtildi. Yaz basketbol okulu kurslarına katılım gösteren kursiyerlere de, kış okulu kayıtlarında öncelik verilecek.

Basketbol Yaz spor okullarına başvurmak isteyenlerin;

0 536 388 67 67 – 0505 694 08 18 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilecekleri belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig