WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

EMEKLİLER DERNEĞİ’NDEN PROMOSYON ANLAŞMASI

Bu haber 15 Eylül 2021 - 12:27 'de eklendi ve 1.960 kez görüntülendi.

Emekliler Derneği Karabük Şubesi Başkanı Celal Bulut Yapı ve Kredi Bankası’na, emekli maaşını taşıyan üyelerimize bugüne kadar verilen en yüksek PROMOSYON rakamlarına ulaştıklarını söyledi.

Başkan Bulut ;” Yapı ve Kredi Bankası’na emekli maaşını taşıyan üyelerimize; 0-1500’e kadar 1.300 TL promosyon, 1500-2500’e kadar 1.650 TL promosyon,  2500 TL ve üzeri maaş alanlara 2000 TL promosyon ödenmesi sağlandı” dedi.

Başkan Bulut; promosyon rakamlarının emeklilerimizin beklentilerinin çok altında kaldığı bir dönemde, Yapı ve Kredi Bankası’nın böyle bir teklifle derneğimize gelmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Banka yetkililerine teşekkür ediyoruz. Umarız bu gelişmeler diğer bankalar için de bir örnek olur ve emeklilerimiz daha yüksek promosyon rakamlarına ulaşır” diye konuştu.

Bulut ayrıca imzalanan sözleşmenin 1 yıl geçerli olduğunu belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.