WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

BRTV’DEN EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ’A ZİYARET

Bu haber 29 Haziran 2022 - 23:25 'de eklendi ve 1.862 kez görüntülendi.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş‘ı İçişleri Bakanlığındaki makamında ziyaret etti. Karabük’te başarılı bir valilik dönemi geçirdikten sonra Şırnak Valiliğine atanan bu ilimizde de çok kritik bir dönemde başarılı görevde bulunan ve ardından Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Aktaş ile BRTV sahipleri Mehmet ve Osman Çetinkaya kardeşler Karabük ve ülke gündemi ile ilgili görüştü. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ’’ Vali olarak görev yaptığım Karabük İlimizle gönül bağım her zaman devam ediyor. Karabük ve Batı Karadeniz illerimizde sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennisinde bulunuyorum. Devletimiz tüm imkanları ile yaraların sarılması için çaba harcıyor. Bölge halkına geçmiş olsun. Allah ülkemizi bu tür felaketlerden korusun’’ dedi.

İki günden bu yana ülke gündeminde olan ‘’ Demir yumruk’’ operasyonu ilgili olarakta Genel Müdür Mehmet Aktaş ‘’ Emniyet camiası olarak aylarca süren takiplerimiz sonucu gerçekleştirdiğimiz demir yumruk operasyonu ile ilgili özellikle demir çelik sektörü kaynaklı devletimizi zarara uğratan kişi ve kuruluşlara yönelik ekiplerimiz başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü olarak bir yandan vatandaşlarımızın güvenliği için çaba harcarken diğer yandan da her türlü kaçakçılık devletimizi zarar uğratan suç unsurlarına karşı mücadelemiz devam ediyor. ‘’ dedi.

KARABÜK VE SAFRANBOLU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

‘’Karabük, Safranbolu ve ilçeleri benim bizzat çok değer verdiğim yerler şu an Karabük’te çok değerli bir valimiz görev başında her konuda sık sık temas halindeyiz. Karabük’te emekliliği dolarak görevinde ayrılan İl Müdürümüzün yerine en kısa zamanda bir müdür ataması yapacağız. Ayrıca Safranbolu ilçemizde Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı değerli iş adamımız Şefik Dizdar Beyin Safranbolu ile ilgili önemli bir talebi olmuştu kısa bir süre içinde inşallah Jandarma Genel Komutanımız ile birlikte Karabük ve Safranbolu’yu ziyaret ederek bu sorunu çözüme kavuşturmayı planlıyoruz. Sizin aracılığınızla tüm Karabüklü hemşehrilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum. BRTV olarak siz hem Karabük ve hem de Batı Karadeniz bölgesi için çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz bunuda yakından takip ediyorum’’ dedi.

Ziyarette BRTV yöneticileri Mehmet ve Osman Çetinkaya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’a Safranbolu evi maketi hediye ederken Genel Müdür Aktaş’ta Çetinkaya kardeşlere birer nostaljik polis radyosu hediye etti.

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.