24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında ilçede görev yapan yerel basın emekçileriyle bir araya gelen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Tüm basın emekçilerinin Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Kamuoyunu doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirme sorumluluğunu layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilere teşekkür ediyorum,” diye konuştu.
Bayrampaşa Fatih Parkı Mis’s Kafe’de düzenlenen buluşmada, Başkan Mutlu hem basın emekçilerinin bayramını kutladı hem de belediyenin mevcut ve gelecek projelerine dair bilgiler paylaştı.
Basın mensuplarının, toplumun doğru bilgiye ulaşmasındaki kritik rolüne dikkat çeken Başkan Mutlu, “Kalemini halkın yararına kullanan, etik değerlere bağlı kalarak görevini sürdüren tüm basın emekçilerinin Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Kamuoyunu doğru ve tarafsız şekilde bilgilendirme sorumluluğunu layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilere teşekkür ediyorum,” diye konuştu.