WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Batı Karadeniz İllerinde 19 Mayıs Coşkusu

Bu haber 19 Mayıs 2021 - 12:40 'de eklendi ve 2.555 kez görüntülendi.

Zonguldak’ta, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.


Zonguldak Valiliği önündeki törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, törende yaptığı konuşmada, 19 Mayıs 1919’un Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletinin bağımsızlıktan aldığı güçle milli mücadeleyi başlattığı tarihi bir gün olduğunu vurgulayarak, “19 Mayıs genciyle, yaşlısıyla, askeriyle, siviliyle, kadınıyla, erkeğiyle vatan müdafaası için tek yürek olabilmeyi başarmış kahraman Türk milletinin yeniden şahlanışıdır.” dedi.

 

 

Kastamonu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, sporcular tarafından gösteri yapıldı.

 

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Sinop’ta tören düzenlendi. Törende kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

 

 

 

 

Ulusal Bağımsızlığımızın ilk adımı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 102. Yılında Karabük’te coşku İle kutlandı.

Gençlik yürüyüşü ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları Kent Meydanı Atatürk Anıtında gerçekleştirilen çelenk sunum töreni ile devam etti.

Törene Vali Fuat Gürel, Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, KBÜ Rektör Yrd. Prof. Dr. Mustafa Yaşar, İl Jandarma Komutanı J. K. Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, kurum müdürleri, askeri personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Karabük Kent Meydanında etkinlikler günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti. İl genelinde düzenlenen spor yarışmalarında dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından Jimnastik österileri ve Halk Oyunları gösterisi ile devam etti. Etkinliklerin ardından gençler taşıdıkları şanlı bayrağımızı Vali Fuat Gürel’e takdim ettiler.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.