WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Bayrampaşa’da Kore rüzgârı esti

Bu haber 24 Haziran 2025 - 9:59 'de eklendi ve 1.806 kez görüntülendi.

Bayrampaşa Belediyesi, World OKTA (Dünya Kore Ticaret Birliği) işbirliği ile Güney Kore Festivali düzenledi. Güney Kore yemekleri, geleneksel oyunları, yöresel kıyafetleri, müzik ve dans yarışmaları ile Kore’ye özgü kozmetik ürünlerin sergilendiği festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Festivalin açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Özen, “İlçemiz ile Güney Kore arasında kültür köprüsü kurmak ve Kore kültürünü Bayrampaşa’ya taşımak hepimiz için güzel bir deneyim oldu.” dedi.
Bayrampaşa Belediyesi, kültür ve sanat faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek ilk kez Güney Kore kültürünü Bayrampaşa’ya getirdi. Bu kapsamda World OKTA (Dünya Kore Ticaret Birliği) işbirliği ile Windsor Otel ve Kongre Merkezi’nde Güney Kore Festivali düzenlendi.
Festivalin açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Özen, “İlçemiz ile Güney Kore arasında kültür köprüsü kurmak ve Kore kültürünü Bayrampaşa’ya taşımak hepimiz için güzel bir deneyim oldu. Böylesi renkli bir festivale ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Emeği geçenlere ve katılımıyla festivalimize renk katan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Festivalde Güney Kore yemekleri, geleneksel oyunları, yöresel kıyafetleri, müzik ve dans yarışmaları ile Kore’ye özgü kozmetik ürünler sergilendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festival birbirinden renkli görüntülerle sona erdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.