WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

CHP’li Baylam: “’Suyun Isındı Kartaltepe TOKİ’ Diyecek Bir Danışman Aranıyor”

Bu haber 25 Haziran 2025 - 16:52 'de eklendi ve 2.527 kez görüntülendi.

CHP Karabük Basın ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gökhan Baylam Kartaltepe TOKİ projesiyle ilgili açıklama yayımladı. Baylam, “Suyun Isındı Kartaltepe TOKİ diyecek bir danışman aranıyor. ” başlığıyla yaptığı açıklamada, projenin aylardır sürüncemede bırakıldığını belirtti.

Baylam, “Yoksa Almanya Kartaltepe TOKİ’yi kıskanmıyor mu?” sorusuyla başladığı açıklamasında, TOKİ ile Karabük Belediyesi arasında iskan ve teslim sürecine ilişkin iddialara dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Yoksa Almanya Kartaltepe TOKİ’yi kıskanmıyor mu?

Evet kıymetli hemşehrilerimiz, son günlerde sıkça bize gelen ve birçok yetkiliye de başvurulan, şikayetler edilen bitmesine rağmen hak sahiplerine yetkili ağızlardan vakit geçirmek için daha bitmediği iddia edilen Kartaltepe TOKİ projesi ile ilgili sizlerin sesi olmak için yetkililere seslenmek ve sormak istiyoruz.

23 yıldır ülkede isteyipte yapamadığınız ne var? Ya da söz konusu işin sonu vatandaşın menfaati olduğunda mı sadece bürokrasi işliyor?

İşin sonunda sizlerin menfaati olduğunda, bir danışmanın, paralı sosyal medya trollerinin iki cümlesi yetiyorken söz konusu vatandaş olduğunda neden bürokraside boğuluyorsunuz?

Ya da öyle görünüyorsunuz.

Ülkede bu kadar ekonomik çöküntü var iken insanlara aylardır hem kira hem de ev taksiti ödetip neden sorularına cevap vermiyorsunuz. Sorun nedir? İnsanlar bu süreçte kiralık evlere taşınıyor hem kira ödüyorlar hemde ev taksidi ödüyorlar. İskân verilmediği ve TOKİ ile Karabük belediyesi arasında bir takım problemler olduğu söylentileri var. Bunlar doğru mu? Eğer problemler var ise vatandaş bu konuda neden bilgilendirilmiyor. Ülkede bugüne kadar önüne her engel gördüğünü çiğneyip geçen iktidar sahipleri neden Kartaltepe TOKİ projesinde adım atamaz hale geldi.

Konut projesini siyasi şova dönüştürüp, şantiye alanında incelemeler yapıp basına boy boy fotoğraflar atılırken her şey iyiydi ve güzeldi fakat iş kurumlar arası anlaşmazlığa düşünce ortada ne fotoğraf kaldı ne de insanlara cevap verebilecek yetkili. Ağalar, beyler mağdur edilen vatandaşlarımızın bu yazıyı okurken bile geçen vakte tahammülü kalmadı bilesiniz. Taksite tutarına zam yaparken mal sahibi gibisiniz de iş hak sahibinin haklarına gelince neden ortalıkta yoksunuz?

Herkes neden suskun?

Buradan mağdur vatandaşlarımıza da seslenelim, ne olur ne olmaz aman sizin de suyunuz ısınmasın dikkat edin. Çünkü bu ülkede artık adaletin kılıcı “O kadar keskin” ki sormayın. “

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.