Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı Ortağından Dikkat Çeken Öz Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Ovacık’tan seçilen İl Genel Meclisi Üyesi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Ovacık’tan seçilen İl Genel Meclisi Üyesi ve Karabük’ün sevilen iş insanı, siyasetçilerinden Muhammer Yağlı, köylerde yaşanan altyapı sorunlarıyla ilgili dikkat çeken bir öz eleştiride bulundu.

Yaklaşık 1,5 yıldır İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev yaptığını belirten Yağlı, köylülerin yol, su, elektrik ve kanalizasyon gibi temel ihtiyaçlar konusunda sürekli kendisini aradığını ifade etti. Yağlı, bir köyde yaşanan su sıkıntısını örnek göstererek sürecin bürokratik engeller nedeniyle çözülemediğini dile getirdi.

Yağlı açıklamasında, “Fıkra gibi .Kendimi bildim bile ticaretle ve insanlarla her gün içli dışlıyım.Anlam veremiyorum.Hizmet ettiğimiz köyün birinde su sıkıntısı hat safada.Özel idareden su tankeri ile su taşınıyor 2 güne bir.Daha sonra su hattında patlak olduğu tespit ediliyor.Sonra kepçe geliyor su patlağının daha çok olduğu tespit ediliyor.2 kangal boru lazım deniliyor.Buraya kadar herşey normal.Fıkra bundan sonra başlıyor.Boru yok .İlçe sorumlumuz tespit yazısı yazması gerekiyormuş. O olmadan olmuyormuş. O da izindeimiş 15 gün vay haline köylümün. Şimdi diyeceklerki muhtar alsın. Muhtar ne ile alacak 12-15 bin civarı para tutuyor. Bazı muhtarlarımız yanlış yapılan ve teslim alınan köy hatlarının patlakları ile gece gündüz uğraşıyor. Hep kendi imkanı kendi parasıyla. Bu işler masa başında oturmakla çözülmez. Yaklaşık 1.5 yıldır il genel meclis üyesiyim. Beni arayan herkes yol,su,elektrik,kanalizasyon ile ilgili sorunlar için arıyor. Bu vatandaşlarımız asli haklarıdır. İşi bu kadar zorlaştırmak yerine çözüm üretip vatandaşlarımızı köylerinde huzur içerisinde yaşatmamız gerekiyor. Bir köy camisinin önüne koruge boru yatırılıp  suyun  tahliyesi gerekiyor. O köy muhtarı defalarca dedi. Bende özel idareye. Ancak  boru yok maalesef. Çözüm aradık yaklaşık 6 aydır en son ben kendi imkanımla  alıp getireceğim. Boruları kepçe oraya geçince yapalım dedim yaklaşık 6 aydır yok.Bu neyin hırsı?Kimden neyin intikamını alıyorsunuz…Artık bence kendinize çeki düzen vermelisiniz.”



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6