Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlçe Başkanı Yasin Aydın’dan Su Krizi Açıklaması

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin AYDIN Safranbolu’da yaşanan su

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin AYDIN Safranbolu’da yaşanan su krizine ilişkin açıklamada bulundu. Aydın, sürecin şeffaflık ve gerçekler üzerinden konuşmak gerektiğini belirterek, Safranbolu Belediyesi’ni bilimsel verileri kamuoyuyla paylaşmaya davet etti.

Aydın açıklamasında;

“Biz Safranbolu Belediyesi’nden bilimsel veriler istiyoruz.

Su verilip verilmediğine halkımız veri ışığında karar versin. Bu verileri vatandaşlarımızla paylaşmak zorundasınız.

Nasıl ki resmî işlem kayıtlarında geçmişte atılan her adım kalıcı ve değiştirilemezse, bugün aynı durum SCADA verileri için de geçerlidir. Tüm kurumların kolayca ulaşabildiği bu veriler, gerçeği açıkça ortaya koymaktadır.

DSİ’nin resmi yazısında, Karasu’dan gelen hatta mutlaka debimetre konulması gerektiği belirtilmiştir. Bu, Safranbolulu hemşehrilerimize teknik veri sunmak açısından son derece önemlidir. SCADA verileri açıklandığında ise Safranbolu Belediyesi’nin gerçekten hiç su alıp almadığı tartışmasız bir şekilde görülecektir.

Buna rağmen Safranbolu Belediye Başkanı’nın açıklamalarında hiçbir somut veriye yer verilmediğini üzülerek görmekteyiz. Oysa veriler ortadayken, akla geldiği gibi konuşmak yerine halkımızın doğru ve bilimsel bilgilerle bilgilendirilmesi gerekir.

Bugün dünyada ve ülkemizde susuzluk sorunları yaşanırken birçok belediye çözüm arayışına girip projeler üretmektedir. Ne yazık ki Safranbolu Belediyesi ise çözüm üretmek yerine iftira ve algı siyasetine yönelmektedir.

Bizler, Safranbolu’nun geleceği için algı ve polemik siyasetini değil; şeffaflık, bilimsel veriler ve gerçekler üzerinden çözüm üretme anlayışını savunuyoruz.”



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6