İstanbul’da faaliyet gösteren Karabük İli Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Sabriye Duysak, yönetim kurulu üyeleri ve beraberindeki misafirlerle birlikte Karabük’te çeşitli ziyaretlerde bulundu. Dernek heyeti, kentteki kamu kurumları ve yerel yöneticilerle bir araya gelerek Karabük’e yönelik değerlendirmelerde bulundu.
Heyet kapsamında Karabük Valisi Oktay Çağatay, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Eskipazar Kaymakamı Kübra Ustaoğlu ile Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Hidrolik Anabilim Dalı Başkanı Tülay Ekemen Keskin ziyaret edildi.
Ziyaretlerin son durağı ise bölgenin tek Türksat uydu kanalı olan BRTV oldu. Dernek heyeti, BRTV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya ile bir araya gelerek Karabük’ün sosyal, kültürel ve medya alanındaki çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundu.
