Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. A. Taylan Çebi, hastanede, Ocak ayı itibarıyla Botulinum Toksin (Botoks) uygulamalarına başlanacağını duyurdu.
Çebi yaptığı açıklamada;” Yeni yıla sizler için güzel bir müjde ile başlıyoruz. Yenilikçi ve nitelikli hizmetlerimize ara vermeden yenilerini dahil ediyoruz.
Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Ocak ayı itibariyle “BOTULİNUM TOKSİN (BOTOKS)” uygulamalarına başlıyoruz.
Bu uygulama; çene eklemi rahatsızlıkları, diş sıkma (bruksizm) ve bazı fonksiyonel ağız-diş sağlığı sorunlarının tedavisinde kullanılan modern ve etkili bir yöntemdir. Ülkemiz genelinde diş hastanelerinde nadir sunulan bu tedaviyi artık kendi şehrimizde, siz değerli hemşehrilerimize ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz.
Karabük’te ağız ve diş sağlığı hizmetlerini sürekli geliştirmeyi, yenilikçi tedavi yöntemlerini halkımızla buluşturmayı ilke edindik. Bu hizmetin başlamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, yeni yılın tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.
