Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Çetinkaya’dan 19 Mayıs Mesajı: “İlelebet Cumhuriyet”

Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik

Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andı. Dernek, Cumhuriyetin temel değerlerine ve Atatürk’ün gençlere bıraktığı mirasa olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.

Dernek Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın imzasını taşıyan açıklamada, 19 Mayıs 1919’un yalnızca bir kurtuluş mücadelesinin başlangıcı değil, aynı zamanda Türk milletinin yeniden doğuşunun simgesi olduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumhuriyet düşüyle yola çıkılan o kutlu direnişin, 106. Yıldönümünde emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı başlatılan mücadelenin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, onun gençlerimize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetinin her karış toprağına, bayrağına ve Cumhuriyet ilkelerine sahip çıkacağımızı bir kez daha deklare ediyoruz.

Biliyoruz ki 19 Mayıs 1919, yalnızca bir kurtuluş mücadelesinin başlangıcı değil, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunun simgesidir.. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs’ı gençlere armağan etmenin yanında, Cumhuriyetimizi de onlara emanet etmiştir.

Bu vesile ile Unutmadan, Unutturmadan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz olmak üzere, bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor; milletimizin ve tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyoruz.”

 



Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6