KARDEMİR eski Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı merhum Mutullah Yolbulan anısına ailesi tarafından iftar yemeği verildi.
Safranbolu Hilton Garden İn otelde düzenlenen iftar yemeğine Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa DURAN, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Refik Polat, Karabük Baro Başkanı Emrah Köklü, Özçelik İş sendikası Genel Başkan yardımcısı Recep Akyel, Ticaret sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier, il müdürleri, kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, dernek ve cemiyetlerin yöneticileri ve çok sayıda iş insanı katıldı.
İftar yemeğinde Yolbulan ailesi adına konuşan Şadi Yolbulan, Mutullah Yolbulan’ın hayatı ile ilgili konuştu ve katılan herkese teşekkür etti. Daha sonra Mutullah Yolbulan’ın hayatını anlatan film izletildi ve dualar okundu
