WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

TUNÇ’TAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Bu haber 19 Mayıs 2023 - 15:54 'de eklendi ve 1.323 kez görüntülendi.

AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tunç, mesajında, 19 Mayıs’ın dönemin çok ağır şartlarına rağmen, azim, inanç, fedakârlık ve gönül birliğiyle, ülkeyi işgal edenlere karşı durularak, tarihte eşine az rastlanır bir destan olduğunu söyledi.
Tunç mesajında şunları söyledi: “19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a ayak bastığı, milletle birlikte bağımsızlık ve özgürlük yürüyüşünü başlattığı gündür. Dönemin çok ağır şartlarına rağmen, azim, inanç, fedakârlık ve gönül birliğiyle, ülkeyi işgal edenlere karşı durularak, tarihte eşine az rastlanır bir destan yazılmıştır. Aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu cennet vatan üzerinde kurulan, Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali, bu istiklal şuuruyla yetişen gençlere emanet edilmiştir.
Bu milletin neler ortaya koyabileceğini, neler başarabileceğini, 19 Mayıs’ta yakılan meşale ve arkasından alnımızın akıyla sürdürdüğümüz başarılı istiklal mücadelesi ortaya koymuştur.
Bugün geldiğimiz noktada ülkemiz Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma hedefine her zamankinden daha yakındır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken her alanda güçlü bir Türkiye var artık. Enerjide ve savunma sanayiinde yerli ve milli, ekonomide bağımsız, dış politikada ülkemiz menfaatlerini en önde tutan güçlü bir Türkiye gençlerimizin omuzlarında yükselmeye devam edecek ve milletçe birlik ve beraberlik içinde Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz.
Bu süreçte gençlerimize güveniyor, onların en iyi şekilde yetişmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün milletimizin, Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimiz rahmet ve şükranla anıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.