WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

DURMUŞ EREN’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Bu haber 09 Nisan 2015 - 15:16 'de eklendi ve 7.278 kez görüntülendi.

AK_KDURMUŞ EREN’DEN TEŞEKKÜR YEMEĞİ

İSTANBUL’DA KURULU BULUNAN ULUYAYLA AKKIŞLA DERNEK BAŞKANI DURMUŞ EREN, SAFRANBOLU KAYMAKAMI MURAT BULANCAK, İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ MEHMET UZUN, İL GENEL MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARIN KATILDIĞI BİR TOPLANTI DÜZENLEDİ. TOPLANTIDA DURMUŞ EREN VE MUHTARLAR KÖY SORUNLARINI DİLE GETİRDİ

İstanbul’da Kurulu bulunan Uluyayla Akkışla Dernek Başkanı Durmuş Eren, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulancak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Safranbolu İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Cengiz Ahmet Sözen Eflani İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Koç Mesut Aydın, Eflani Ovaşeyhler köy muhtarı Yılmaz Tekin Akkışla Köyü muhtarı İsmet Yıldırım. Akçakese Köyü muhtarı Musa Kaya, Hacı Şaban köyü muhtarı Nurettin Can, Ovacuma Merkez Muhtarı Osman Coşkun, Ovacuma Cabbar Köyü Muhtarı Mustafa Akın BRTV Yönetim Kurulu Başkan vekili Osman Çetinkaya’nın da katıldığı bir toplantı düzenledi. Toplantıda Durmuş Eren ve muhtarlar köy sorunlarını dile getirdi.

Durmuş Eren burada yaptığı konuşmasında; Ovacuma’dan Eflani’ye bağlanan grup yolumuzun genişletme çalışmasını yaptığınız için teşekkür ederiz. Fakat genişletme yapılan yerler ham toprak yol olarak kalmıştır. Yolumuz eski asfalt olduğundan kışın yağan karla yollarda aşırı çukurlar oluştu. Genişletme yapılan yerlerle birlikte yeniden komple asfalt yapılmasını istiyoruz.  Ovacuma’dan Eflani’ye bağlanan 12 Km. lik yoldan sonrası stabilize yoldur. En kısa zamanda burada da asfaltlama yapılmasını talep ederiz. “ dedi.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulancak ise ‘Tüm köylerimizin sorunlarını yakından takip ediyor sıkıntıların giderilmesi için çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bana iletilen sorunları tek tek gözden geçirerek en kısa zamanda bu sorunların giderilmesi için çalışmalarımız devam edecek’ dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.