WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Bu haber 10 Şubat 2018 - 15:57 'de eklendi ve 7.517 kez görüntülendi.

K.Karabükspor Bedensel Engelli Basketbol Takımı Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Pazar günü saat 13.00’da Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda Beşiktaş RMK Marine ile karşı karşıya gelecek. K.Karabükspor bedensel engelli basketbol takımı antrenörü Can Aksu tüm Karabük halkını maça davet etti.Aksu”Bizim Karabük’te belirli bir seyircimiz var.Sadece bir pazar günü iki saat  buraya aileleriyle beraber gelip buradaki şöleni seyretsinler.Gerçekten iyi maç olacak.Efor ve güç açısından çok değişik bir spor.Maçın her anında heyecan var.Karabük seyircisini yarınki maça davet ediyorum.Bu tribünleri dolu görmek istiyoruz.Oyuncularımız bunu hak ediyorlar.Yıllardan beridir K.Karabükspor’u hem Türkiye’de hem de Avrupa’da çok iyi temsil ediyorlar. İnşallah yarın seyircimiz bu salonu doldurur”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig