WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İLETİŞİM FAKÜLTESİNİN YER SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Bu haber 18 Ocak 2019 - 17:51 'de eklendi ve 6.374 kez görüntülendi.

Safranbolulu hemşerimiz Yapımcı ve Yönetmen Türker İnanoğlu tarafından Safranbolu’ya yaptırılacak olan İletişim Fakültesi için yer sorunu nihayet çözüldü.

Uzun bir süredir Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar’ın da girişimlerine ve ısrarına rağmen çözülemeyen yer sorunu, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmesinin ardından, ilk önerildiği şekliyle çözüme kavuşuyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etmiş ve Safranbolu için büyük önem arz eden bu sorunu iletmişti. Bakan Soylu da en kısa sürede çözüm bulacaklarını ifade etmişti. Çetinkaya’nın ziyareti ve BRTV’deki konu ile ilgili yaptığımız haberin ardından İçişleri Bakanlığı gerekli talimatları verdi.

Başta karşı çıkılmış olsa da Kaymakamlık, tam karşısında bulunan, Meslek Yüksek Okulu binasına taşınacak.

Meslek Yüksek Okulu, işadamı Şefik Dizdar yeni bir bina yapana kadar geçici bir süre Karabük Üniversitesine ait diğer binada hizmet verecek.

Kaymakamlık binası yıkılacak ve yerine Türker İnanoğlu tarafından yapılacak binaya İletişim Fakültesi açılacak.

Kaymakamlık tarafından taşınma öncesinde Meslek Yüksek Okulunda gereken düzenleme çalışmaları şimdiden başlatıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Adem19 Ocak 2019 / 02:54Cevapla

İyide bu safranbolu kaymakamlık binası neden adliyenin ordaki arsaya yapılmıyor.kecıoren kaymakamlık binasının aynı projesini bu alana uygulayın …safranbolu kaymakamlık binası zaten yakısmıyor.acil yenisini adliyenin hemen altına yapılsın icisleri bakanlıği neyi bekliyor……