WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

“ATA TOHUMU ATA TOPRAĞI” PROJESİ

Bu haber 24 Nisan 2019 - 17:54 'de eklendi ve 3.955 kez görüntülendi.

Karabük Valiliği himayesinde İl Tarım Ve Ormancılık Müdürlüğü tarafından yürütülen “Ata Tohumu Ata Toprağı” Projesi Cuma Günü 100. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak.

İlimize ait yerel çeşitlerin tanıtılması, korunması ve gelecek nesilllere aktarılması amaçlanan proje hakkında bilgiler veren İl Tarım Ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık “açılış törenine tüm Karabüklüleri davet ediyorum” dedi.

Karabük Valisi Fuat Gürel’in ilimize gelmesinden itibaren bir çok proje başlattıklarını ve başarıyla sonuçlandırıldığını ifade eden İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık gerçekleştirilecek olan proje ile yerel tohumları koruma altına almak ve yaygınlaştırmak istediklerini vurguladı. Yapılacak olan açılış töreninde yerli tohumları bir araya getireceklerini beyan eden Ayvalık; Karabüklülerden ellerinde kalan yerli tohumları getirmelerinden mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Projenin açılış programında Ondokuz Mayıs Öğretim Görevlisi  Doç. Dr. Funda Arslanoğlu’da konferans verecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.