WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

EFLANİ’DE DÜĞÜNDE SIKILAN KURŞUN CAN ALDI: 1 ÖLÜ

Bu haber 01 Eylül 2019 - 11:32 'de eklendi ve 52.843 kez görüntülendi.

Eflani Çelebiler mahallesinde düğünde patlayan tabanca bir kişinin ölümüne neden oldu. İddiaya göre Eflani Göller muhtarı Cem Korkut (36) düğün esnasında bellinden silahını çıkarırken silah ateş aldı vücuduna  isabet eden kurşunla Eflani Çelebiler mahallesinden Yunus Yıldız (46) hayatını kaybetti. Olayla ilgili  soruşturma çok yönlü devam ediyor.

Kim dur diyecek?

Türkiye’nin bazı bölgelerinde olduğu gibi ilimizde de düğün sünnet kına gibi eğlencelerde silahla (tabanca tüfek) ateş etmek geleneği yasal olmamasına rağmen halen sürüyor. Eflani’de daha öncede yıllardan bu yana onlarca kişi son olayda olduğu gibi düğün eğlencesinde vurularak ya öldü ya da yaralandı hatta birçok olayda da masum çocuklar evlerinin camından düğünü seyrederken vurularak öldü. İlimizde ki tüm yetkililere (Vali, Kaymakam, İl Emniyet Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, İlçe Jandarma Komutanı vs.) bir daha can ya da canlar yanmaması için sıkı tedbirler almaya ve yasaları uygulamaya davet ediyoruz. Dün gece Eflani’de yaşanan olay Eflani İlçe merkezinin hemen yanı başındaki merkez mahalle Çelebiler’de meydana geldi. İlimizdeki merkez ya da kırsal tüm mahalle ve köylerimizde zaten yasak olan silah atışını çok sıkı biçimde denetlenmesini kamuoyu adına yetkililere hatırlatıyoruz.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.