WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARABÜK-ESKİPAZAR SERBEST ENDÜSTRİYEL BÖLGE TOPLANTISI

Bu haber 16 Ekim 2014 - 14:21 'de eklendi ve 2.947 kez görüntülendi.

TS_0

KARABÜK-ESKİPAZAR SERBEST  ENDÜSTRİYEL BÖLGE TOPLANTISI

Karabük Ticaret ve Sanayi Odasında  KARABÜK-ESKİPAZAR SERBEST  ENDÜSTRİYEL BÖLGE ve KAR-TEK KARABÜK TEKNOKENT PARK TANITIM  istişare toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal ve Meclis Başkanı Timurçin Saylar yönetiminde gerçekleştirildi.

İlki gerçekleştirilen ve süreç içerisinde devam edecek toplantıya Eskipazar Belediyesi, Karabük Belediyesi, Karabük Üniversitesi,Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ve Defterdarlık  temsilcileri katıldı.

Karabük Organize Sanayi Müdürü Caner Özcan  Endüstri bölgesi oluşturulurken izlenecek yol,endüstri bölgelerinin avantajları, karakteristik özellikleri, Karabük-Eskipazar Endüstri Bölgesi olarak düşünülen alanın boyutları ve uydu görüntüleri hakkında bilgi verdi.

Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr Refik Polat Teknokentlerin amacı, Teknokentlerin dünya standartlarına göre hedefleri, Türkiye’deki durumu, sayıları, gelişim ve kurulum süreci, avantajları, Karabük ilinde neden teknokent kurulması gerektiğini ve  ilimize faydalarını anlatan sunumunu gerçekleştirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.