WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

HASTANENİN SON HALİ

Bu haber 01 Kasım 2014 - 13:10 'de eklendi ve 3.605 kez görüntülendi.

BEŞBİNEVLER’DE HİZMET VEREN VE BİR SÜRE ÖNCE BOŞALTILAN KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİNİN YATAKLARI BİNANIN BAHÇESİNE ATILDI VE BİR SÜREDİR  BEKLETİLİYOR[jwplayer mediaid=”12382″]

Uzun bir süre boyunca Beşbinevler’de Kadın Doğum ve Çocuk hastanesi olarak hizmet veren bina bugünlerde kaderine terk edilmiş bir şekilde bekliyor. Bilindiği gibi bu binada kadın doğum ve çocuk hastalıkları uzmanlarının yanı sıra fizik tedavi ve dahiliye uzmanları da uzun bir süre hizmet vermiş ve hastane oldukça yoğun günler yaşamıştı. Hastaneler birleştikten sonra da hizmete devam eden bina yeni hastanenin yapılması ile boşaltıldı. Servisler ve poliklinikler tamamen yeni binaya taşındı. Başta Beşbinevler halkı olmak üzere pek çok kişi de buna karşı çıkmıştı. Hastane taşındıktan sonra bu binanın farklı şekillerde kullanılacağı gündeme gelse de hala bir sonuç çıkmadı. İşte en son manzarada ise  hastanede bulunan yataklar bahçeye çıkarılmış. Günlerdir yağmurun altında tutulan bu kamu malları yani vatandaşın ödediği vergilerle alınan bu malzemeler çürümeye terk edildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre bu yatakların Makine Kimya Enstitüsü tarafından hurdaya alınmasının beklendiği, MKE almadığı takdirde ise satış için ihaleye çıkılacağı bilgisi alındı. MKE’nin alıp almayacağı belli değilken satış için ihalesi düşünülen bu yatakların yağmur altında çürümeye terk edilmesini de anlamak mümkün değil.

Diğer yandan olay sadece hastane bahçesine atılan bu yataklarla da sınırlı değil. Hastanenin içinde de pek çok tıbbi cihazın da aynı şekilde atıl bir vaziyette beklediği biliniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.