WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Bu haber 24 Şubat 2015 - 14:18 'de eklendi ve 4.483 kez görüntülendi.

BRTV ESKİ GENEL MÜDÜRÜ, GAZETECİ, YAZAR VE ŞAİR REMZİ TÜFEKÇİ GEÇTİĞİMİZ YIL 23 ŞUBAT’TA ARAMIZDAN AYRILDI. REMZİ TÜFEKÇİ ÖLÜMÜNÜN 1. YILINDA KARABÜK KÜLTÜR SANAT DERNEĞİ VE BRTV TARAFINDAN DÜZENLENEN ŞİİR AKŞAMINDA ANILDI. GECEDE SEVENLERİ REMZİ TÜFEKÇİ’Yİ ANLATTI ONUN ŞİİRLERİNİ OKUDU.[jwplayer mediaid=”14235″]

Safrani Lokum, Yazı ve Sanatevin’de düzenlenen geceye Kültür Sanat Derneği yöneticileri, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Karabük Gazeteciler ve İletişim Derneği Başkanı Osman Çetinkaya, TÜFEKÇİ ailesi ve çok sayıda konuk katıldı. Kültür Sanat Derneği yöneticilerinden Döndü Açıkgöz Remzi Tüfekçi’nin öz geçmişini ve şiirlerini okuyarak geceyi başlattı. Ve sevenleri gece boyunca Remzi Tüfekçi ile ilgili anılarını anlattı.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya yaptığı konuşmasında; “Uzun yıllar Remzi abimizle çalıştık. 1982 yılında Osman Natıroğlu abimizle Batı Karadeniz Gazetesini çıkardığımız yıllarda kendisiyle tanışmıştık. Ve aradan geçen zamanda kendisinden çok şeyler öğrendim.  34 yıllık bir abi bir dosttu benim için. Kendisini saygıyla anıyorum” dedi.

Remzi Tüfekçi’nin oğlu Alpdoğan Tüfekçi de; ”  Bir baba değil, bir abi bir dosttu bizler için aynı zamanda. Sevildiği sayıldığı kadar kendisi de sevgi doluydu. Babamıza sağlığında bir söz verdik. Kitaplarını bastıracağız. Hazırlanmış kitaplarını en kısa zamanda yayınlattıracağız. Buraya gelen ve bu gecenin hazırlanışında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Güzel anıların, sevgi dolu anların anlatıldığı gecede Remzi Tüfekçi’nin 42 yıllık hayat arkadaşı emekli öğretmen Şahver Tüfekçi ise konuşmasıyla geceye katılan herkesi duygulandırdı. Şahver Tüfekçi; “Bu geceyi organize eden tüm ekibe ve katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum. Onun olduğu yerde hüzün olmazdı, bir topluluğa girdiği zaman orada hava değişirdi, sıcaklık olurdu, mutluluk olurdu. Bu gece çok güzel şeyler duydum sizlerden, Remzi de bunları duymuştur. O insanları çok severdi, sevgi doluydu ve onun da ne kadar çok sevildiğini gördüm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok seveni varmış ben de çok mutluyum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.