WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Bu haber 26 Haziran 2015 - 18:10 'de eklendi ve 4.509 kez görüntülendi.

BRTV BİR KEZ DAHA HABERCİLİKTEKİ BAŞARISINI ORTAYA KOYDU. DÜN AKŞAMKİ ANA HABER BÜLTENİMİZDE KARDEMİR YÖNETİCİLERİNDEN YOLBULAN VE GÜLEÇ GRUPLARININ YOLLARINI AYIRDIĞINA DAİR HABERİMİZ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI.

Dün akşamki BRTV ana haber bültenimizde Kardemir’de neler oluyor başlıklı bir haberimiz yayınlandı. Bu haberde BRTV Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Çetinkaya bir süredir Kardemir’de yaşanan ve çeşitli şekillerde kamuoyunun önüne gelen sorunların asıl kaynağını açıkladı. Çetinkaya Kardemir yönetimindeki uyuşmazlıkların iyice su yüzüne çıktığını ve bu uyuşmazlığın Yolbulan ve Güleç grubu arasında yaşandığını ifade etti. Haberimizde Yolbulan ve Yücel grubunun bir diğer ortak olan Çağrı grubunun bazı uygulamalarından ve tarzından son derece rahatsızlık duyduğu yer almıştı. Ayrıca haberimizde büyük ortakların, Güleç grubunun ya kendiliğinden yönetimden çekilmesi ya da genel kurulda hesaplaşılması yönünde kesin ve net tavır aldığını da belirtmiştik.

İlk kez BRTV haberde ortaya çıkan bu durum dün akşamdan bu yana gerek ulusal gerekse de uluslararası finans çevrelerinde ilgiyi üzerine çekti. Kardemir gibi bir kurumda yaşananlar dünden bu yana ilgiyle takip ediliyor. BRTV’nin habercilik başarısı aynı zamanda haber sitesinde de tıklanma rekoruyla kendini gösterdi. Yolbulan ve Güleç grubu ile ilgili sitede yayınlanan haber yaklaşık 23 bin kez tıklandı. Dün akşamdan bu yana kentimizden ve dışardan pek çok kişi kanalımızı ve yöneticileri arayarak bilgi almak istedi. Edindiğimiz bilgiye göre Kardemir yönetimi toplantısında da bu olayın görüşüldü

Kentte büyük yankı uyandıran bu haberimiz karşısında henüz taraflardan net bir açıklama gelmedi. Özellikle Güleç grubunun açıklaması merakla bekleniyor

SPOT: BRTV’DEN HABERCİLEK BAŞARISI

SPOT: KARDEMİR HABERİ BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.