WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Bekir ozan : “Tecrübemle gençlere faydalı olacağım”

Bu haber 08 Temmuz 2015 - 14:37 'de eklendi ve 4.857 kez görüntülendi.

beirozaman jpg

Kardemir Karabükspor’da Gerede kampı sürüyor. Yeni sezona iyi başlamak için yoğun bir çalışma temposunda hazırlanan kırmızı mavililer bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ediyor.

Yeni transferlerden Bekir Ozan Has, Karabükspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bir sakatlıktan çıktım, yaklaşık bir seneyi geçti. Sezon ortasında Urfa spor ile anlaşmıştım. Orada benim adıma güzel bir süre geçti. Daha sonra Karabükspor’dan aradılar, konuştuk anlaştık ve burada olmaktan mutluyum. İnşallah Karabükspor’u layık olduğu yere hep beraber çıkarırız.”

ANTRENMALIYIM, ÇALIŞMALARIMA ARA VERMEDİM”
Bir yıl sahalardan uzak kalmasının kendisi için sıkıntı yaratmayacağını da söyleyen Bekir Ozan, “Antrenman yapmadım değil, tabi ki antrenmanlarımı yaptım. Sakatlıktan çıktıktan sonra hem bireysel antrenörler ile hem de Urfa’ya gittikten sonra takım  antrenmanları yaptım ve Urfa’da resmi maç oynadım. Hiçbir sıkıntım yok çok şükür. Sezon başı kampını yedikten sonra inşallah herkese çok daha iyi Bekir Ozan izlettireceğim” dedi.

“İNŞALLAH SÜPER LİG’E DÖNECEĞİZ”
Bekir Ozan, Karabükspor’u yeniden Süper Lig’e çıkarmak istediklerini belirterek, “Karabükspor yıllardır Süper Lig’de kalmış bir kulüp. Bence geçen sene çok iyi bir kadrosu olmasına rağmen şanssızlıklar yaşayıp düşmüş. Şu an eksiğiz ama mutlaka yeni gelen arkadaşlar olacak. İnşallah onlarda biran önce aramıza katılır. Ben tekrardan  Karabükspor’un Süper Lig’e döneceğine inanıyorum. Çünkü o potansiyelin olduğunu düşünüyorum. İnşallah hep birlikte bu potansiyeli kullanır ve tekrar Süper Lig’e döneriz” diye konuştu.

TECRÜBEMLE GENÇLERE BİR ŞEYLER VERMEK İSTİYORUM”
Tecrübesini takımdaki genç isimlere aktarmak istediği belirten Bekir Ozan, “Çok tecrübeli oyuncular arasındayım,. Süper Lig’de Bursaspor ile şampiyonluk yaşadım. Tecrübemle takım içersinde genç oyunculara örnek olmaya çalışacağım. Kesinlikle yukarıda olmak, zirvede olmak çok güzel bir şey. Ben bunu Bursaspor’da yaşadım. Çok güzel günler oldu. Bu sene PTT 1. Lig şampiyonluğu neden olmasın. Süper Lig’de olmak çok güzel, inşallah o duyguyu hep beraber burada yaşarız” dedi.

BİZ DUYGUSUYLA HAREKET EDERSEK ŞAMPİYON OLURUZ”
Bekir Ozan, Karabük şehrine de mesaj göndererek, “Ben geçen sezon takip ettiğim kadarı ile Karabükspor maçlarda biraz sahipsiz kaldı diyebilirim. Maçlarını izlerken hayret ediyordum, türbinlerde çok boşluklar görüyordum. Biz olamadan hiçbir yere varamayız. Ben duygusuyla bir yere gidemeyiz. Biz  duygusu çok önemli. Aramıza gelecek arkadaşlar ile  bu duyguyu hem hocalarımız ile, hem yöneticileriz ile, hem çalışanlarımız ile, hem de taraftarlarımız ile yakalamaya çalışacağız. Yakaladığımızda da tekrar Süper Lig’e döneceğimize inanıyorum. Taraftarlardan benim tek isteğim o stadı doldursunlar, çünkü onların desteği bizim için çok önemli. İnşallah onlar ile birlikte Süper Lig’de yerimizi alırız” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig