WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

1870 Safranbolu Belediyespor Zonguldak’ta

Bu haber 09 Haziran 2021 - 16:38 'de eklendi ve 2.765 kez görüntülendi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin destekleri ile kurulan 1870 Safranbolu Belediye Spor Voleybol Takımı, Büyükler Kategorisi Bölgesel Voleybol Ligi (Kadın) Grup müsabakaları için Zonguldak’a gitti.

Turnuva öncesi teknik kadro ve voleybolcularla bir araya gelen Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse takıma başarılar diledi.

Başkan Köse’ye ilgisi ve desteklerinden ötürü teşekkür eden Antrenör Adem Özdemir, takıma güvendiğini ve turnuvadan iyi bir sonuçla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Voleybolcularla uzun süre sohbet eden ve yolculuk öncesi moral veren Başkan Elif Köse ise,  Safranbolu Belediyesi bünyesinde 1870 Spor Kulübünü yaklaşık 6 ay önce hayata geçirdiklerini ve ilk takımın ise Kız Voleybol takımı olduğunu söyledi.

Takımın bu hafta turnuvaya katılacağını ifade eden Başkan Köse; “ Bu gün sporcularımızla bir araya geldik ve kızlarımıza başarılar diledik. Onlara güveniyor ve güzel haberlerle döneceklerine inanıyorum” dedi.

Takım ilk maçını bugün saat 18.00’de Devrek Eğitim Gençlik Spor ile oynayacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig