WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Yapı Merkezi işbirliği ile Irmak Okullarında konser düzenlendi

Bu haber 14 Mart 2016 - 16:04 'de eklendi ve 3.409 kez görüntülendi.

ya_piYAPI MERKEZİ, IRMAK- KARABÜK- ZONGULDAK DEMİRYOLU HATTI PROJESİ ORGANİZASYONU İLE ŞEF SADIK HÜNER YÖNETİMİNDE KARABÜK TÜRK MÜZİĞİ KOROSU IRMAK OKULLARI KÜLTÜR MERKEZİ’NDE KONSER VERDİ.

Konsere Yapı Merkezi Onursal Başkanı Ersin Arıoğlu ve eşi Ülkü Arıoğlu, Yapı Merkezi Genel Müdürü Özge Arıoğlu, Devlet Demiryolları Genel Md. Yrd. Ali İhsanUygun, Ulaştırma Bakanlığı Daire Başkanlarından Nedim Yeşil ve çok sayıda konuk katıldı.

Yapı Merkezinin 50. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında Şef Sadık Hüner yönetiminde Karabük Türk müziği Topluluğu Derneği, Türk Sanat Müziği Korosu Konseri 12 Mart 2016 Cumartesi günü İstanbul Irmak Okulları Kültür Merkezinde Yapı Merkezi-Mön ortaklığının katkılarıyla gerçekleştirildi. Büyük bir katılımın gerçekleştiği konser organizasyonu; başta İstanbul’da yaşayan Karabüklülerin oluşturduğu Karabüklüler Derneği mensupları olmak üzere, Yapı Merkezi üst düzey yöneticileri ve çalışanları ile Türk sanat müziğine gönül veren müzikseveleri biraraya getirdi.

Karabük Türk Müziği Derneği Başkanı Hürmet Özdemir’in açılış konuşması ile başlayan ve Türk sanat Müziğinin özgün eserlerinin başarı ile icra edildiği konserde, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatıldı. Konser sonrası katılımcılardan en kısa zamanda yeni bir konserin düzenlenmesi konusunda yoğun talep geldi.

Gerçekleşen konserin; yaklaşık dört yıldan beri devam eden Irmak-Karabük-Zonguldak demiryolu Rehabilitasyon Projesinin, Birinci aşamasını oluşturan Karabük – Zonguldak etabının tamamlandığı ve hizmete açıldığı günlere denk gelmiş olması da yapılan organizasyona ayrı bir anlam kattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.