WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

‘2023 Ünite Kan Toplama’ Kampanyası Protokolü İmzalandı

Bu haber 18 Nisan 2014 - 17:23 'de eklendi ve 3.198 kez görüntülendi.

rr-ppp

‘2023 Ünite Kan Toplama’ Kampanyası Protokolü İmzalandı              

 

 

8 Mayıs 2014 tarihinde Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü’nde Gökşen M. Yücel Kapalı Spor Salonu’nda Türk Kızılayı ve Karabük Üniversitesi işbirliği ve ev sahipliğinde düzenlenecek olan ‘2023 Ünite Kan Toplama’ Kampanyası için hazırlanan İmza Protokolü Üniversitede Rektörlük Makamında imzalandı.

 

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal eşliğinde, Türk Kızılayı Karabük Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serkan KAHVECİ ve Üniversite Kızılay Kulübü Başkanı Merve Ak’ın katılımlarıyla protokol imzalandı.

 

Protokolün imzalanmasının ardından, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Kan yapılamayan yapılsa da özelliği olmayan, sadece insanlar tarafından üretilebilen ve vereceğimiz belgenin içerisinde de ifade ettiğimiz üzere bir damlasında bin mucizenin gizli olduğu bir maddedir. Bunu üretenler insanlar ve ihtiyaç duyanda gene insanlar olduğuna göre bunu bir sorumluluk olarak gören üniversitemiz, özellikle özlemini çektiğimiz Cumhuriyetimizin 100. Yılı özlemine istinaden ‘2023 Ünite Kan Toplama’ kampanyası başlattık. 8 Mayıs 2014 tarihinde Karabük Üniversitesi 2023 ünite kanı verecektir, hatta fazlasını vererek insanlığa hediye etmiş olacağız. Ben Türk Kızılayı Temsilcilerine vermiş oldukları katkılardan ve duyarlılığından dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. ”dedi.

 

Türk Kızılayı Karabük Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serkan KAHVECİ: “Toplumsal bilincin oluşturulmasında üniversiteler gerçekten çok önemli bir konumdadır. Bugüne kadar Karabük Üniversitesi’nde gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı kampanyalarının ehemmiyeti aynı zamanda da topluma faydası tarif edilemez. Yine 8 Mayıs da çok önemli bir etkinliğe daha birlikte imza atacağız. Hedef 2023 ünite ama ben inanıyorum ki; Karabük Üniversitesi’nde bunu çok rahat aşarız. Tabi burada Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ın desteğini de unutmamak gerekir. Ben Rektörümüzü bu konudaki hassasiyeti için tebrik ediyorum. Ayrıca her zaman yanımızda olan başta Üniversitemizin Kızılay Kulübü üyelerine ve tüm Karabük Üniversiteli öğrencilerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.